Esta página es para la versión anterior. La página correspondiente en inglés ha sido eliminada en la versión actual.

Diseño orientado a objetos con MATLAB

Conceptos orientados a objetos relacionados con programación de MATLAB®

Aprenda en qué momento usar técnicas orientadas a objetos, cómo se comportan los objetos identificadores y de qué forma MATLAB se compara con otros lenguajes.

Temas

Why Use Object-Oriented Design

MATLAB enables you to use object-oriented programming techniques for application development.

Role of Classes in MATLAB

All MATLAB variables are instances of a class. User-defined classes can create new types of variables.

Handle Object Behavior

MATLAB handle variables support reference semantics.

Comparison of MATLAB and Other OO Languages

MATLAB and other object-oriented languages have similarities and differences.