Cody

Problem 27. Pangrams!

Solution 2115813

Submitted on 3 Feb 2020 by Ishan Fernando
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
x = 'The quick brown fox jumps over a lazy dog'; y_correct = true; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'Thequickbrownfoxjumpsoveralazydog' ans = 26 tf = logical 1

2   Pass
x = 'The quick brown fox jumped over a lazy dog'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'Thequickbrownfoxjumpedoveralazydog' ans = 25 tf = logical 0

3   Pass
x = 'Pack my box with five dozen liquor jugs'; y_correct = true; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'Packmyboxwithfivedozenliquorjugs' ans = 26 tf = logical 1

4   Pass
x = 'Pack my box with four dozen liquor jugs'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'Packmyboxwithfourdozenliquorjugs' ans = 25 tf = logical 0

5   Pass
x = 'Sphinx of black quartz, judge my vow'; y_correct = true; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'Sphinxofblackquartzjudgemyvow' ans = 26 tf = logical 1

6   Pass
x = 'Sphinx of black onyx, judge my vow'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'Sphinxofblackonyxjudgemyvow' ans = 22 tf = logical 0

7   Pass
x = 'Wonderful watermelon, bringer of life.'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'Wonderfulwatermelonbringeroflife' ans = 15 tf = logical 0

8   Pass
x = 'Dastardly dumpling, harbinger of doom!'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'Dastardlydumplingharbingerofdoom' ans = 18 tf = logical 0

9   Pass
x = 'AbcDE FgHiJKl mmoPQrstuV Wxyz'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'AbcDEFgHiJKlmmoPQrstuVWxyz' ans = 25 tf = logical 0

10   Pass
x = 'With quiz game Cody for MATLAB, expect perverse junk.'; y_correct = true; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'WithquizgameCodyforMATLABexpectperversejunk' ans = 26 tf = logical 1

11   Pass
x = 'Punctuation marks like @#$%^</&>*?!!, when used in cartoons to stand in for swearing, are called "grawlix".'; y_correct = false; assert(isequal(isPangram(x),y_correct))

s = 'Punctuationmarkslikewhenusedincartoonstostandinforswearingarecalledgrawlix' ans = 20 tf = logical 0

Suggested Problems

More from this Author95

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!