Community Profile

photo

Roberto Datja


Last seen: 4 meses ago

Lecturer in Applied Mathematics

12 total contributions since 2019

Contact

Roberto Datja's Badges

  • 5-Star Galaxy Level 1
  • Personal Best Downloads Level 2
  • First Submission

View details...

Contributions in
View by

Submitted


Ushtrim_Medikamente
Ky program kontrollon nese nje medikament eshte apo jo ne databaze.

5 meses ago | 1 download |

Submitted


Problemi Koshi
Zgjidhja e Problemit të vleres fillestare me Metoden e Pikes se Mesit

5 meses ago | 1 download |

Submitted


MDF për Ekuacionin Eliptik të Pusaonit
METODA E DIFERENCAVE TË FUNDME PËR ZGJIDHJEN E EKUACIONIT ELIPTIK TË PUASONIT

5 meses ago | 1 download |

Submitted


Laboratori15
Laboratori 15 përmban kodet në matlab pothuajse të të gjithë temave të Analizës Numerike

5 meses ago | 0 downloads |

Submitted


Laboratori10
Koha e ekzekutimit e një skripti dhe Interpolimi me komanda të gatshme.

5 meses ago | 0 downloads |

Submitted


Metodat_Numerike_per_eddp_eliptike
Metoda e diferencave të fundme për zgjidhjen e eddp eliptike

6 meses ago | 7 downloads |

Submitted


Newton-Raphson Method
Metoda Newton-Raphson është metodë iterative që përdoret për gjetjen e rrënjëve të ekuacioneve jolineare dhe sistemeve te ty...

8 meses ago | 6 downloads |

Thumbnail

Submitted


Sinjalet dhe Sistemet
Në këtë file, janë të implementuara disa ushtrime të draftit: SINJALE DHE SISTEME(koncepte themelore)

alrededor de 1 año ago | 0 downloads |

Submitted


Analiza Furie e Sinjalve
Në këtë file, janë implementuar disa ushtrime të draftit ANALIZA FURIE E SINJALEVE.

alrededor de 1 año ago | 0 downloads |

Submitted


Vector and matrix norms
In this code are implemented three norms( 1-2-inf norms) of vector and matrix respectively.

alrededor de 1 año ago | 1 download |

Submitted


Solutions of the linear and quadratic Equation
The linear equation is a case of quadratic equation: ax^2+bx+c=0, by taking a =0. So , solutions of them are implemented in th...

alrededor de 1 año ago | 3 downloads |

Submitted


Area of a triangle
There are several ways to compute the area of a triangle. In this code is implemented Heron's Formula.

alrededor de 1 año ago | 1 download |