Organización de archivos de clases

Sintaxis de clases, atributos y organización en archivos y carpetas

Especifique los atributos de las clases en el bloque de definición de clases, y organice archivos y carpetas de clases mediante paquetes. Aprenda de qué manera MATLAB® evalúa las expresiones que se utilizan en las definiciones de las clases.

Funciones

classdefClass definition keywords
importAdd package, class, or functions to current import list

Temas

Definición de clases

User-Defined Classes

MATLAB enables you to define classes to implement object-oriented designs.

Class Attributes

Class attributes enable you to modify the behavior of classes that you define.

Carpetas de clases y paquetes

Folders Containing Class Definitions

Define special folders for class files to contain multiple files for class definitions.

Packages Create Namespaces

Use packages to organize classes into separate namespaces.

Class Precedence

Specify a relative precedence among user-defined classes

Import Classes

Import classes into functions to simplify name references.

Expresiones de las clases

Evaluation of Expressions in Class Definitions

You can use MATLAB expressions to define values for attributes and properties.