Rendimiento

Directrices para mejorar el rendimiento del código generado

Al designar algoritmos de MATLAB® destinados a la generación de código, observe las pautas siguientes para mejorar el rendimiento del código generado.

Bloques

MATLAB FunctionInclude MATLAB code in Simulink models

Funciones

coder.areUnboundedVariableSizedArraysSupportedCheck if current configuration settings allow unbounded variable-size arrays (desde R2024a)
coder.inlineControl inlining of current function in generated code
coder.inlineCallInline called function in generated code (desde R2024a)
coder.nonInlineCallPrevent inlining of called function in generated code (desde R2024a)
coder.unrollUnroll for-loop by making a copy of the loop body for each loop iteration
coder.constFold expressions into constants in generated code